Waarnemingen en studenten

Op dit moment hebben we geen waarneming

Vanwege de zwangerschap van Eline zal er vanaf april waarneming in de praktijk aanwezig zijn

Waarneming

Als we tijdens ziekte, bijscholing of vakantie periodes een handje extra nodig hebben om iedereen de tijd te geven om weer op te laden of beter te worden kan je waarneming tegenkomen.

Lean Beulen

Gynaecoloog in opleiding

Om ons mooie vak levend te houden werken we soms met studenten of gyn in opleiding.
Van 6 tot 19 december kunnen jullie Lean Beulen tegenkomen tijdens spreekuren, de bevalling of kraamvisites.

Je hebt altijd de keuze hierin aan te geven wat je het liefst wilt.

Gynaecoloog in opleiding

Mijn naam is Lean Beulen en ik ben vierdejaars gynaecoloog in opleiding. De komende weken biedt het team van Vita Nova mij de mogelijkheid mijn ervaring met verloskundige zorg uit te breiden en te verdiepen, wat ik enorm waardeer!
Ik ben in 2010 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Maastricht en daarna als arts Verloskunde en Gynaecologie werkzaam geweest in het Máxima Medisch Centrum te Veldhoven en het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. Na een promotieonderzoek naar de niet-invasieve prenatale test (NIPT) ben ik gestart met mijn opleiding tot gynaecoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch en het Radboudumc te Nijmegen.
Samen met mijn partner Lennart heb ik een dochter Janne (2013) en een zoon Chris (2015). In mijn vrije tijd houd ik van culinaire verwennerij, dans en theater.

Wanda Moerdijk

Mijn naam is Wanda Moerdijk en ik ben tweedejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik kom uit Yerseke, een dorpje in Zeeland. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Alles wat met zwangerschap en bevalling te maken heeft, vind ik erg interessant. Het mooiste van het vak vind ik het begeleiden van vrouwen en hun partners in deze bijzondere periode van hun leven.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Student

Om ons mooie vak levend te houden werken we soms met studenten.
Van 2 november tot 19 december kunnen jullie Wanda Moerdijk tegenkomen tijdens spreekuren, de bevalling of kraamvisites.

Je hebt altijd de keuze hierin aan te geven wat je het liefst wilt.