Shagenca van Rijsewijk

Ik ben getrouwd met Luuk en moeder van Selena (2014), Lucas (2015) en Ella (2022). Sinds mijn 14e jaar ben ik vanuit Curaçao naar Nederland geëmigreerd. ‘Verloskundige zijn’ was altijd mijn levensdroom. Een mooie tussenstap werd het afstuderen en werken als verpleegkundige sinds 2009. In 2020 kwam mijn levensdroom uit. Dit na het afstuderen als verloskundige aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Momenteel volg ik vol enthousiasme de studie ‘Echoscopie in de zwangerschap’ te Maastricht. Ik zie mezelf als een passant die het privilege heeft om even te komen kijken, begeleiden en ondersteunen tijdens jullie ‘life-event’ rondom zwangerschap en overgang naar het ouderschap. Zorg verlenen doe ik om die reden in samenspraak met jullie. Samen praten, overleggen en beslissen… Dit zodat mijn verleende zorg aansluit op ieders persoonlijke situatie en behoeften.