Zwanger worden

Er komt een moment dat je (samen) bedenkt dat je klaar bent voor een kindje of dat er een broertje of zusje mag komen. Een spannende en bijzondere tijd breekt aan en dit kan veel vragen bij jou en/of je partner over zwanger worden oproepen.

Allerlei onderzoeken laten zien hoe ontzettend belangrijk de eerste weken van een zwangerschap zijn. Veel problemen in de zwangerschap, en dus mogelijk in de rest van het leven van je kindje, hebben een oorsprong in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. Goede preconceptiezorg (zorg vóór de bevruchting) zorgt voor veel gezondheidswinst. Je leefstijl waar nodig verbeteren vóór dat je zwanger wordt als je zwanger wordt, heeft een positief effect op de zwangerschap, de bevalling en de gezondheid van jou en je kindje. Klik hier voor meer informatie.

Graag geven wij je uitleg over leefgewoonten en adviezen en beantwoorden al jouw vragen rondom zwanger worden tijdens het kinderwensspreekuur. (Momenteel is het helaas niet mogelijk om afspraken te maken op het kinderwensspreekuur)