Agenda

2022

6 sept

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding basiscursus fysiek indien mogelijk. Schrijf je hier in.

20 sept

Kinder EHBO cursus 
Van 18.30u – 22.00u.

10 okt

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding basiscursus fysiek indien mogelijk. Schrijf je hier in.

12 nov

Kinder EHBO cursus 
Van 9u tot 13u op de Balkbrug Oost 62

28 nov

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding basiscursus fysiek indien mogelijk. Schrijf je hier in.

3 Goede vragen

Je hebt recht op goede informatie, informatie die de mogelijke keuzes helder in beeld brengen zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken. Daarom omarmen we als praktijk het initiatief van drie goede vragen. Kijk op deze link en lees er meer over. Ook de verloskundige kan je er meer over vertellen.

 

Vita Nova gebruikt MijnVrumun

Voor alle cliënten is het mogelijk om MijnVrumun te gebruiken. Alle belangrijke zwangerschapsgegevens online in je eigen beveiligde omgeving.
Klik voor meer informatie hier.

Data JBZ voorlichting webinar

  • Dinsdag 25 januari
  • Donderdag 10 maart
  • Donderdag 14 april
  • Dinsdag 24 mei
  • Donderdag 7 juli
  • Dinsdag 16 augustus
  • Donderdag 29 september
  • Dinsdag 8 november
  • Donderdag 15 december

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Digitaal contact voor iedereen

We merken meer dan ooit behoefte aan verbinding en (h)erkenning. Daarnaast zijn er vragen en willen we van de gelegenheid gebruik maken om makkelijk goede informatie te kunnen geven.
Vita Nova wil daarom ruimte geven aan dat wat er nu nodig is! Het is mogelijk om deel te nemen aan een online webinar of webmeeting, geleid door één van de verloskundigen. Schrijf je in  als je daar behoefte in hebt. We zullen je laten weten wanneer de volgende gepland wordt. Als je zelf een idee hebt over een onderwerp laat dat ons dan ook weten!

Vita Nova gaat samenwerken met IIK! coaching

Lieke en Suzanne zijn vanaf 1 april ook verbonden als coach aan Vita Nova.

Soms gaat het niet zoals je het voor ogen had en kan zwanger worden of zwanger zijn, bevallen en mama of papa worden (onverwacht) veel van je vragen. Ervaar je onzekerheid, bijvoorbeeld na een eerdere miskraam of ervaar je stress, angst of verdriet tijdens de zwangerschap of richting de bevalling, weet je niet hoe je alle ballen hoog kunt houden of ervaar je twijfel over je rol als aanstaande ouder? Weet ons dan te vinden. We kunnen samen met jou een passend voorstel doen.

CORONA UPDATE zomer 2022

Er zijn op dit moment geen extra maatregelen omtrent het Covid virus. Wel vragen we een ieder eigen verantwoordelijkheid te nemen indien je klachten hebt.

Zwangerschap en geboorte zijn één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Iedereen beleeft dit zo op haar eigen manier. De één is vol vertrouwen, de ander zit vol vragen. Ook iedereen ervaart het opheffen van de Covid richtlijnen op een andere manier. Geef elkaar de ruimte in dat wat voor jezelf en de ander belangrijk is.
Weet ons te vinden, in dat wat je nodig hebt!

Klik op het pictogram om de voorgaande nieuwsbrieven te zien.

Wat te doen?

Voor eerdere berichtgeving:

We willen namelijk zo lang mogelijk alle zorg kunnen bieden die jullie nodig hebben!

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering achter, want daar kunnen wij mee verder!