Agenda

Maart

31 mrt

Eerste online sessie om 13:30u
Inschrijven via het inschrijfformulier.

April

9 apr

Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
Afgelast vanwege de richtlijnen van het RIVM en de overheid

9 apr

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova.
Schrijf je hier in. (Dit zal een digitale sessie worden)

Mei

14 mei

Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ
Afgelast vanwege de richtlijnen van het RIVM en de overheid

16 mei

Kinder EHBO cursus (Van 9-15u)
Afgelast en wordt verzet naar 12 september van dit jaar

27 mei

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova.
Schrijf je hier in. (Dit zal een digitale sessie zijn)

Online sessie voor iedereen

Verbinding, herkenning, erkenning en vragen heel veel vragen op dit moment. We willen als Vita Nova ruimte geven aan dat wat er nu nodig is! Vanaf nu is het mogelijk om deel te nemen aan de online sessie geleid door 1 van de verloskundige van Vita Nova. Schrijf je in en je krijgt van ons een link toegestuurd. De eerste mogelijkheid zal zijn op 31 maart om 13:30u

Vita Nova opent echocentrum Keik

Vita Nova opent 1 februari de deuren van haar echocentrum Keik. Met Keik breidt Vita Nova haar zorg aan zwangeren uit. Zwangeren kunnen, zoals ze gewend zijn, terecht voor alle medische echo’s die standaard in de zwangerschap gemaakt worden (bijv. termijn- of groeiecho). Daarnaast kun je nu bij Keik pretecho’s laten maken. Met een pretecho kun je in 2D, 3D of 4D kennismaken met je ongeboren kindje. Vanaf 15 weken kun je een pretecho laten maken om te zien of je een jongen of meisje verwacht.

In een vriendelijke, huiselijke omgeving maken we de echo’s. Je maakt kennis met je kindje via een groot scherm, wat een extra dimensie geeft aan de beleving. Onze gecertificeerde echoscopisten Melissa Dinslage en Maaike in ’t Groen maken de echo’s. Voor de pretecho’s kun je ook in de avond of op zaterdagochtend terecht.

Elke zwangere die behoefte heeft aan een pretecho, kan terecht bij Keik. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende pretecho’s of wil je een cadeaubon geven aan een familielid of vriendin die zwanger is? Kijk eens op https://www.echocentrumkeik.nl/tarieven/.

Centering Pregnancy

Bij Vita Nova kun je kiezen tussen twee vormen van zorg in de zwangerschap: individuele afspraken en Centering Pregnancy. Centering Pregnancy is zwangerschapsbegeleiding in groepsverband. Allereerst heb je een intake alleen met je verloskundige. Daarna zijn er 10 bijeenkomsten die je samen met andere zwangeren hebt die in de zelfde periode hun kindje verwachten. De bijeenkomsten zijn op van tevoren vastgestelde data en worden gegeven door een vast team van verloskundigen en co-trainers. Zowel Maaike en Suzanne als Lieke en Ineke begeleiden groepen. De Centering groepen komen op dinsdag- of donderdagmiddag van 15:30 tot 17:30u bij elkaar, of op vrijdagochtend van 09:00 tot 11:00u. Wil jij meedoen, meld je dan bij de assistente of de verloskundige en we kunnen je er van alles over vertellen!

CORONA UPDATE 28 maart geldend tot minimaal 6 april a.s.

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (Covid-19) willen we jullie op de hoogte brengen van de consequenties voor de gezondheid van zwangeren en onze zorgverlening. Lees hier de brief die op 28 maart verstuurd is naar alle cliënten. In deze brief staat precies beschreven hoe we de komende tijd gaan werken en wat, op welk tijdstip verwacht wordt. Houd de website en social media in de gaten voor de meest actuele informatie. Voor vragen of bijzonderheden of in geval van spoed neem te allen tijde contact met ons op!

In English press here

 

Voor eerdere communicatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem alsjeblieft de bovenstaande afspraken serieus, ze zijn voor jullie maar ook voor onze gezondheid!
We willen namelijk zo lang mogelijk alle zorg kunnen bieden die jullie nodig hebben!

Vita Nova gaat Mijn Vrumun gebruiken

Voor alle cliënten is het mogelijk om Mijn Vrumun te gebruiken. Alle belangrijke zwangerschapsgegevens online in je eigen beveiligde omgeving.
Klik voor meer informatie hier

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!