Agenda

Juli

Aankondiging

Kinder EHBO cursus 
12 september van dit jaar

6 juli

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Bevallen in het ziekenhuis’. Schrijf je hier in JBZ (dit is een digitale bijeenkomst)

20 juli

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova (dit is een ‘fysieke’ bijeenkomst) Deze bijeenkomst is vol. 14 september is de volgende gepland. In Augustus kun je terecht bij Marian Bouman.

Vanaf 13 juli

Digitaal contact voor iedereen

We merken meer dan ooit behoefte aan verbinding en (h)erkenning. Daarnaast zijn er vragen en willen we van de gelegenheid gebruik maken om makkelijk goede informatie te kunnen geven.
Vita Nova wil daarom ruimte geven aan dat wat er nu nodig is! Het is mogelijk om deel te nemen aan een online webinar of webmeeting, geleid door één van de verloskundigen. Schrijf je in  als je daar behoefte in hebt. We zullen je laten weten wanneer de volgende gepland wordt. Als je zelf een idee hebt over een onderwerp laat dat ons dan ook weten!

Vita Nova opent echocentrum Keik

Begin 2020 opende Vita Nova de deuren van haar echocentrum Keik. Met Keik breidt Vita Nova haar zorg aan zwangeren uit. Zwangeren kunnen, zoals ze gewend zijn, terecht voor alle medische echo’s die standaard in de zwangerschap gemaakt worden (bijv. termijn- of groeiecho). Daarnaast kun je nu bij Keik pretecho’s laten maken. Met een pretecho kun je in 2D, 3D of 4D kennismaken met je ongeboren kindje. Vanaf 15 weken kun je een pretecho laten maken om te zien of je een jongen of meisje verwacht.

In een vriendelijke, huiselijke omgeving maken we de echo’s. Je maakt kennis met je kindje via een groot scherm, wat een extra dimensie geeft aan de beleving. Onze gecertificeerde echoscopisten Melissa Dinslage en Maaike in ’t Groen maken de echo’s. Voor de pretecho’s kun je ook in de avond of op zaterdagochtend terecht.

Elke zwangere die behoefte heeft aan een pretecho, kan terecht bij Keik. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende pretecho’s of wil je een cadeaubon geven aan een familielid of vriendin die zwanger is? Kijk eens op https://www.echocentrumkeik.nl/tarieven/.

CORONA UPDATE
Nieuwe verruimingen vanaf 3 juli!

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (Covid-19) willen we jullie op de hoogte brengen van de consequenties voor de gezondheid van zwangeren en onze zorgverlening. Lees hier de brief die op 2 juli verstuurd is naar alle cliënten. In deze brief staat precies beschreven welke verruimingen we kunnen toestaan. Houd de website en social media in de gaten voor de meest actuele informatie. Voor vragen of bijzonderheden of in geval van spoed neem te allen tijde contact met ons op!

In English press here

 

Voor eerdere berichtgeving:

 

 

 

Neem alsjeblieft de bovenstaande afspraken serieus, ze zijn voor jullie maar ook voor onze gezondheid!
We willen namelijk zo lang mogelijk alle zorg kunnen bieden die jullie nodig hebben!

Vita Nova gaat MijnVrumun gebruiken

Voor alle cliënten is het mogelijk om MijnVrumun te gebruiken. Alle belangrijke zwangerschapsgegevens online in je eigen beveiligde omgeving.
Klik voor meer informatie hier

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!