Agenda

Najaar

27 Nov

Kinder EHBO cursus 
Van 14.00u – 18.00u. Maximaal 8 deelnemers (6 huishoudens)

1 Dec

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova. Schrijf je hier in.

3 Goede vragen

Je hebt recht op goede informatie, informatie die de mogelijke keuzes helder in beeld brengen zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken. Daarom omarmen we als praktijk het initiatief van drie goede vragen. Kijk op deze link en lees er meer over. Ook de verloskundige kan je er meer over vertellen.

 

Vita Nova gebruikt MijnVrumun

Voor alle cliënten is het mogelijk om MijnVrumun te gebruiken. Alle belangrijke zwangerschapsgegevens online in je eigen beveiligde omgeving.
Klik voor meer informatie hier.

Data JBZ voorlichtingswebinar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Digitaal contact voor iedereen

We merken meer dan ooit behoefte aan verbinding en (h)erkenning. Daarnaast zijn er vragen en willen we van de gelegenheid gebruik maken om makkelijk goede informatie te kunnen geven.
Vita Nova wil daarom ruimte geven aan dat wat er nu nodig is! Het is mogelijk om deel te nemen aan een online webinar of webmeeting, geleid door één van de verloskundigen. Schrijf je in  als je daar behoefte in hebt. We zullen je laten weten wanneer de volgende gepland wordt. Als je zelf een idee hebt over een onderwerp laat dat ons dan ook weten!

CORONA UPDATE november 2021

Het Coronavirus (Covid-19) grijpt helaas opnieuw hard om ons heen. De verloskundige zorg krijgt daarmee wederom aangepaste ruimte. Het blijft belangrijk dat we voorzichtig blijven en respect hebben voor ieders behoeften en keuzes. Dit alles om de zorg voor jou en je zwangerschap of pasgeboren kindje zo veilig mogelijk te houden, maar ook om zorgverleners te beschermen. Lees hier de Geldende Corona richtlijnen (6 november 2021)

Voor vragen of bijzonderheden of in geval van spoed, neem te allen tijde contact met ons op!

We krijgen veel vragen over de veiligheid van het Corona vaccin tijdens de zwangerschap. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM.
Desondanks begrijpen we dat de keuze om te vaccineren tijdens de zwangerschap lastig kan zijn. Mogelijk helpt de informatiekaart wel of geen prik tegen corona tijdens de zwangerschap van de NVOG je om een keuze te maken. In Englisch Informatiekaart-wel-of-geen-prik-tegen-corona-tijdens-de-zwangerschap Englisch.

Op 9 december 2021 zal er een webinar zijn voor alle zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens. Inschrijven kan via https://august-louis.webinargeek.com/zwanger-en-coronavaccinatie

Klik op het pictogram om de voorgaande nieuwsbrieven te zien.

Wat te doen?

Voor eerdere berichtgeving:

We willen namelijk zo lang mogelijk alle zorg kunnen bieden die jullie nodig hebben!

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering achter, want daar kunnen wij mee verder!

Vita Nova in samenwerking met echocentrum Keik

Begin 2020 opende Vita Nova de deuren van haar echocentrum Keik. Met Keik breidt Vita Nova haar zorg aan zwangeren uit. Zwangeren kunnen, zoals ze gewend zijn, terecht voor alle medische echo’s die standaard in de zwangerschap gemaakt worden (bijv. termijn- of groeiecho). Daarnaast kun je nu bij Keik pretecho’s laten maken. Met een pretecho kun je in 2D, 3D of 4D kennismaken met je ongeboren kindje. Vanaf 15 weken kun je een pretecho laten maken om te zien of je een jongen of meisje verwacht.

In een vriendelijke, huiselijke omgeving maken we de echo’s. Je maakt kennis met je kindje via een groot scherm, wat een extra dimensie geeft aan de beleving. Onze gecertificeerde echoscopisten Melissa Dinslage en Maaike in ’t Groen maken de echo’s. Voor de pretecho’s kun je ook in de avond of op zaterdagochtend terecht.

Elke zwangere die behoefte heeft aan een pretecho, kan terecht bij Keik. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende pretecho’s of wil je een cadeaubon geven aan een familielid of vriendin die zwanger is? Kijk eens op https://www.echocentrumkeik.nl/tarieven/.