Agenda

Januari

9 jan

Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

15 jan

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova.
Schrijf je hier in.

25 jan

Kinder-EHBO. Schrijf je hier in.

Februari

3 feb

Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

Maart

4 mrt

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding Vita Nova.
Schrijf je hier in.

12 mrt

Voorlichtingsbijeenkomst Bevallen in het ziekenhuis JBZ

App: Mijn Verloskundige

Mijn Verloskundige is de enige App voor zwangere vrouwen die voorzien is van informatie door je eigen verloskundige. Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende je zwangerschap. Als je de App download heb je alle praktijkinformatie van Vita Nova bij de hand. Naast informatie van je eigen verloskundige geeft de App ook van week tot week informatie over je zwangerschap, is er interessant leesvoer o.a. van de GGD en boekentips. Download de App gratis in de Google Playstore of Appstore, selecteer Vita Nova ‘s-Hertogenbosch, vul in welke zwangerschapsweek je bent en je bent bijna 9 maanden lang het best geïnformeerd!

Hoe waardeer jij Vita Nova?

Graag horen wij hoe jullie onze zorg en ondersteuning hebben ervaren. Laat hier jouw waardering weten, want daar kunnen wij van leren!

Actueel

Bij Vita Nova kun je kiezen tussen twee vormen van zorg in de zwangerschap: individuele afspraken en Centering Pregnancy. Centering Pregnancy is zwangerschapsbegeleiding in groepsverband. Allereerst heb je een intake alleen met je verloskundige. Daarna zijn er 10 bijeenkomsten die je samen met andere zwangeren hebt die in de zelfde periode hun kindje verwachten. De bijeenkomsten zijn op van tevoren vastgestelde data en worden gegeven door een vast team van verloskundigen en co-trainers. Zowel Maaike en Suzanne als Lieke en Ineke begeleiden groepen. De Centering groepen komen op dinsdag- of donderdagmiddag van 15:30 tot 17:30u bij elkaar, of op vrijdagochtend van 09:00 tot 11:00u. Wil jij meedoen, meld je dan bij de assistente of de verloskundige en we kunnen je er van alles over vertellen!