Agenda

1 apr

Kinder EHBO cursus 
De cursus is op de zaterdag ochtend van 9:00u tot 13:00u (hoofdlocatie van Vita Nova)

3 apr

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding – basiscursus, fysiek
Schrijf je hier in.

22 mei

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding – basiscursus, fysiek
Schrijf je hier in.

20 juni

Kinder EHBO cursus 
De cursus is in de avond, van 18.30u tot 22.00u (hoofdlocatie van Vita Nova)

3 juli

Voorlichtingsbijeenkomst borstvoeding – basiscursus, fysiek
Schrijf je hier in.

3 Goede vragen

Je hebt recht op goede informatie, informatie die de mogelijke keuzes helder in beeld brengen zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken. Daarom omarmen we als praktijk het initiatief van drie goede vragen. Kijk op deze link en lees er meer over. Ook de verloskundige kan je er meer over vertellen.

 

Vita Nova gebruikt MijnVrumun

Voor alle cliënten is het mogelijk om MijnVrumun te gebruiken. Alle belangrijke zwangerschapsgegevens online in je eigen beveiligde omgeving.
Klik voor meer informatie hier.

Data JBZ voorlichting webinar

  • Dinsdag 18 april 2023
  • Donderdag 1 juni 2023
  • Dinsdag 11 juli 2023
  • Donderdag 24 augustus 2023
  • Dinsdag 3 oktober 2023
  • Donderdag 16 november 2023
  • Dinsdag 19 december 2023

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Vita Nova in samenwerken met IIK coaching

Lieke en Suzanne zijn vanaf 1 april 2022 ook verbonden als coach aan Vita Nova.

Soms gaat het niet zoals je het voor ogen had en kan zwanger worden of zwanger zijn, bevallen en mama of papa worden (onverwacht) veel van je vragen. Ervaar je onzekerheid, bijvoorbeeld na een eerdere (negatieve) ervaring of ervaar je stress, angst of verdriet tijdens de zwangerschap of richting de bevalling, weet je niet hoe je alle ballen hoog kunt houden? Of ervaar je twijfel over je rol als aanstaande ouder? Weet IIK coaching dan te vinden. We kunnen samen met jou een passend voorstel doen.

Kwaliteit meten

Na de bevalling vragen we cliënten hoe ze de ontvangen zorg ervaren hebben. Dit doen we zowel als praktijk als regio. Zie hier de praktijk beoordeling van de afgelopen drie maanden.

Graag horen wij ook hoe jullie onze zorg en ondersteuning ervaren hebben. Fijn wanneer jij hier jouw waardering achter wil laten. Dit helpt Vita Nova haar zorg te verbeteren. Alvast dankjewel!

Daarnaast krijgen vanaf 1 januari 2023 alle vrouwen in Nederland die na 1 januari 2023 bevallen zijn (van een levensvatbaar kindje) een PREM vragenlijst. Lees hier meer: Clientinformatie PREM.

Corona update

Er zijn op dit moment geen extra maatregelen omtrent het Covid virus. Wel vragen we een ieder eigen verantwoordelijkheid te nemen indien je klachten hebt.

Zwangerschap en geboorte zijn één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Iedereen beleeft dit zo op haar eigen manier. De één is vol vertrouwen, de ander zit vol vragen. Ook iedereen ervaart het opheffen van de Covid richtlijnen op een andere manier. Geef elkaar de ruimte in dat wat voor jezelf en de ander belangrijk is.
Weet ons te vinden, in dat wat je nodig hebt!