Coaching door IIK!

Coaching in de zwangerschap en het jonge ouderschap

Zwanger zijn brengt een unieke mix van vreugde, veranderingen en soms ook onzekerheid met zich mee. Je voelt je lichaam groeien, je ziet je toekomst veranderen en tegelijkertijd kunnen allerlei gedachten en emoties opkomen. Misschien vraag je je af of je wel genoeg voorbereid bent, of je je intuïtie kunt vertrouwen, en hoe je straks als ouder zult zijn. Je hebt misschien het idee dat je altijd zorgzaam moet zijn, maar wat als je daar over twijfelt? En is het normaal om soms te denken dat het moederschap je niet 24 uur per dag leuk lijkt?

Deze periode kan anders lopen dan je had verwacht. Misschien voel je je overweldigd door de verantwoordelijkheid, ervaar je stress of angst, of is de balans tussen je verschillende rollen uit evenwicht geraakt. Het kan ook zijn dat je worstelt met eerdere ervaringen, zoals een miskraam, of dat de overgang naar het ouderschap moeilijker is dan je dacht. Er zijn talloze vragen die door je hoofd kunnen gaan, en het is helemaal oké als je niet op alles meteen een antwoord hebt.

Met coaching bij IIK gaan we samen op zoek naar wat jou bezighoudt. We kijken naar je twijfels, je rol als ouder, en helpen je bij het vinden van rust en balans. Of je nu worstelt met het vasthouden van energie, het combineren van je werk en gezin, of onzekerheid over je zorgzaamheid en intuïtie, wij zijn er om je te begeleiden in jouw unieke reis naar het moederschap.

Coaching is een kortdurende, praktische vorm van ondersteuning door gesprekken, oefeningen en opdrachten en is zeker geen therapie. Loop je tegen dingen aan, maar is de stap naar een psycholoog te groot voor jou? Dan kunnen we samen bekijken of laagdrempelige coach gesprekken wat voor jou zijn. Voor meer informatie en/of vrijblijvend aanmelden, verwijs IIK je naar iikcoaching.

Voel je welkom!