Wij bieden een aantal mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Hieronder zie je wat deze zijn.

Tijdens de borstvoedingscursus wordt dieper ingegaan op alle borstvoedingsgerelateerde onderwerpen. Ook is hetmogelijk zelf een onderwerp of vraag met betrekking tot borstvoeding in te brengen. De cursus duurt 2 uur en zal plaatsvinden op de Balkbrug Oost. Maximaal 10 stellen kunnen zich per avond aanmelden.

De kosten voor deze cursus zijn € 32,50 per stel.

Dit is een aparte afspraak gedurende 45 minuten. los van reguliere zwangerschapscontroles. We bespreken daarin de voedingskeuze voor je kindje, voorbereiding op het geven van borstvoeding en eventuele specifieke vragen. Alles is gericht op een persoonlijk advies op maat. Na afloop krijg je je advies toegestuurd per e-mail.

De kosten van dit consult bedragen € 75,-

Deze afspraak kan zowel in als na de kraamweek plaatsvinden. Het is een apart huisbezoek, los van reguliere kraamvisites. Het verloop van de borstvoeding wordt besproken, welke uitdagngen spelen er? Samen met jullie wordt een actieplan opgesteld. Daarna zal het advies naar je toegestuurd worden zodat alles nog eens rustig na te lezen is. In onderlinge afstemming zal er nog een telefonische afspraak gepland worden om te evalueren.

De kosten voor deze zorg bedragen € 120,-
Voor cliënten van Vita Nova € 105,-

Als er een extra huisbezoek nodig is, zal er een tweede afspraak gemaakt worden. Deze afspraak zal 45-60 min duren. Ook het advies van dit huisbezoek zal naar je toegestuurd worden zodat alles nog eens rustig na te lezen is

De kosten van dit consult bedragen € 80,-

Mocht je heel specifiek op zoek zijn naar een antwoord op jouw borstvoedingsvraag, dan kun je een telefonisch borstvoedingsconsult aanvragen. Dit kan tijdens de zwangerschap, in de kraamweek of erna.

De eenmalige kosten bedragen € 25,-

Heb je een specifieke lactatiekundige vraag en wil je hier graag via e-mail een antwoord op? Dat kan! Je kunt je vraag mailen, Nadia zal deze met zorg beantwoorden.

De eenmalige kosten bedragen € 25,-