Spreekuur op vier locaties, vijf dagen in de week

Als je zwanger bent, is het prettig wanneer je verloskundige in de buurt spreekuur houdt. Door op verschillende locaties in ’s Hertogenbosch spreekuur te houden, probeert Vita Nova zoveel mogelijk aan deze wens tegemoet te komen. Natuurlijk zie je op die verschillende locaties wel steeds één van onze vaste verloskundigen.

In Den Bosch West, nabij het Paleiskwartier en de Oude Vlijmenseweg, is Medisch Centrum Medizz aan de Copernicuslaan 301 gevestigd. In dit gezondheidscentrum werken een huisarts, psycholoog, fysiotherapeut, logopediste, diëtiste, een Travel Doctor voor reisvaccinaties en de verloskundigen van Vita Nova. Wil je je afspraak op deze locatie plannen, geef dit dan aan bij de assistente. Elke maandagochtend kun je er terecht voor een consult zonder echo.

Ook op onze andere spreekuur lokaties; Durendael 34 in de Maaspoort en Emmaplein 21 in het Centrum kun je terecht voor een consult zonder echo.

Indien er een echo gemaakt moet worden zullen wij je verzoeken naar onze locatie de Brinkin Empel te komen. Hier wordt dagelijks spreekuur gehouden vanaf 08:00 uur.

Kijk gerust samen met een van de assistentes wat jou het beste past qua tijd en locatie.