Spreekuur op vier locaties, vijf dagen in de week

Als je zwanger bent, is het prettig wanneer je verloskundige in de buurt spreekuur houdt. Met verschillende spreekuurlocaties verspreid over ‘s Hertogenbosch, probeert Vita Nova zoveel mogelijk aan deze wens tegemoet te komen. Natuurlijk zie je op die verschillende locaties wel steeds één van onze vaste verloskundigen.

In Den Bosch West, nabij het Paleiskwartier en de Oude Vlijmenseweg, is Medisch Centrum Medizz aan de Copernicuslaan 301 gevestigd. In dit gezondheidscentrum werken een huisarts, psycholoog, fysiotherapeut, logopediste, diëtiste, een Travel Doctor voor reisvaccinaties en de verloskundigen van Vita Nova. Wil je je afspraak op deze locatie plannen, geef dit dan aan bij de assistente. Elke maandagochtend kun je er terecht voor een consult zonder echo.

Ook op onze andere spreekuurlocaties: SCC de Schans, Goeman Borgesiusstraat 20 in de Maaspoort (donderdagochtend) en bij huisartsenpraktijk In de Leonardus op het Emmaplein 21 in het Centrum (donderdagmiddag) kun je terecht voor een consult zonder echo.

Indien er een echo gemaakt moet worden zullen wij je vragen naar onze locatie de Brink in Empel te komen. Hier houden we dagelijks spreekuur vanaf 08:00 uur.

Kijk gerust samen met een van de assistentes wat jou het beste past qua tijd en locatie.