Spreekuur op drie locaties, vijf dagen in de week

Als je zwanger bent, is het prettig wanneer je verloskundige in de buurt spreekuur houdt. Met verschillende spreekuurlocaties verspreid over ‘s Hertogenbosch, probeert Vita Nova zoveel mogelijk aan deze wens tegemoet te komen. Natuurlijk zie je op die verschillende locaties wel steeds één van onze vaste verloskundigen.

In Orthen, nabij het centrum, is Gezondheidscentrum San Salvator aan de Schaarhuisstraat 14 gevestigd. In dit gezondheidscentrum werken een psycholoog, fysiotherapeut, logopediste, diëtiste, en de verloskundigen van Vita Nova samen in de huisartsenpraktijk Fonkelzorg. Wil je je afspraak op deze locatie plannen, geef dit dan aan bij de assistente. Elke dinsdagmiddag kun je er terecht voor een consult zonder echo.

Ook op onze andere spreekuurlocatie bij huisartsenpraktijk Fonkelzorg in de Hinthamerstraat 217  (donderdagochtend) kun je terecht voor een consult zonder echo.

Indien er een echo gemaakt moet worden zullen wij je vragen naar onze locatie Balkbrug Oost 62 in Empel te komen. Hier houden we dagelijks spreekuur vanaf 08:00 uur.

Kijk gerust samen met een van de assistentes wat jou het beste past qua tijd en locatie.