Ik ben Nadia van Lanen

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Vita Nova. Als verloskundige vind ik het een mooie uitdaging om het natuurlijk proces rondom zwangerschap en geboorte te benadrukken en ouders persoonlijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere periode in hun leven. Elke keer weer is het een voorrecht om ouders te mogen begeleiden tijdens de geboorte van hun kindje, op een manier die bij hen past.
Naast het begeleiden van een zwangerschap en geboorte sta ik ook graag klaar voor vrouwen met vragen over anticonceptie en voor het plaatsen van spiralen. Het aanbieden van anticonceptie past goed binnen ons vak en maakt zo het cirkeltje van onze zorg rond.

De afgelopen jaren is mijn interesse en passie voor de voeding van de pasgeborene gegroeid, ik ben daarom gestart met de opleiding tot lactatiekundige en verwacht deze in 2021 af te ronden.
Ik verzorg de borstvoedingscursussen van Vita Nova en ben bereikbaar voor vragen rondom het geven van borstvoeding. Ik vind het belangrijk dat alle ouders een keuze maken die bij hen past en hierbij goede begeleiding krijgen om zo met hun kindje een goede start te kunnen maken.

Zelf ben ik moeder van twee dochters; Aimée (2017) en Maxime (2019).