Ik ben Nadia van Lanen

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Vita Nova. Als verloskundige vind ik het een mooie uitdaging om het natuurlijk proces rondom zwangerschap en geboorte te benadrukken en ouders persoonlijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere periode in hun leven. Elke keer weer is het een voorrecht om ouders te mogen begeleiden tijdens de geboorte van hun kindje, op een manier die bij hen past.

 

De afgelopen jaren is mijn interesse en passie voor de voeding van de pasgeborene gegroeid, sinds juli 2021 ben ik afgestuurd als lactatiekundige IBCLC. Wat betekent dat ik gespecialiseerde begeleiding en advies kan bieden bij borstvoeding. Ik vind het belangrijk dat alle ouders een keuze maken die bij hen past en hierbij goede begeleiding krijgen om zo met hun kindje een goede start te kunnen maken. Ik verzorg de borstvoedingscursussen van Vita Nova en daarnaast is het mogelijk om bij mij een consult te plannen zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de borstvoedingsperiode.


Tijdens mijn spreekuren sta ik ook graag klaar voor vrouwen met vragen over anticonceptie en voor het plaatsen van spiralen. Het aanbieden van anticonceptie past goed binnen ons vak en maakt zo het cirkeltje van onze zorg rond.

 

Het is een privilege als verloskundige om onderdeel te mogen zijn van een bijzondere periode in jullie leven als (aanstaande) ouders. Dit maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

 

Zelf ben ik moeder van twee dochters; Aimée (2017) en Maxime (2019).