Ik ben Melissa Dinslage-Kerklaan

Ik ben Melissa, in 2004 ben ik afgestudeerd als verloskundige en echocopiste en sinds 2008 werk ik bij Vita Nova en nu KeiK. Ik voel me erg thuis in ons team, we staan voor elkaar klaar en hebben allemaal een persoonlijke begeleiding van de aanstaande ouders hoog in het vaandel staan.

Bij het maken van een echo verwonder ik me iedere keer opnieuw over wat je allemaal kan zien en wat voor een mooi mini-mensje er kan groeien in een zwangere buik. Mijn passie en enthousiasme deel ik graag met de ouders (in spé) en eventuele anderen die mee komen bewonderen! Omdat ik ook de 20-weken echo maak en ik buiten echoscopiste ook verloskundige ben, kan ik tevens de medische kant van de echo goed belichten. Ik vind het bijzonder om mijn kennis te mogen delen en het blijft prachtig om samen het kindje te bekijken.

Naast mijn werk als echoscopiste geniet ik er van om met mijn man en dochtertjes Isabelle (2017) en Jasmijn (2019) op pad te gaan, te wandelen in de bossen of met familie en vrienden af te spreken.