Romy Schepers

Mijn naam is Romy Schepers en sinds april 2022 maak ik onderdeel uit van het team bij Vita Nova!

Tijdens de middelbare school maakte ik kennis met het vak en wist het al snel zeker: ik wil verloskundige worden! Ik meldde mij aan voor de selectie in Maastricht en mocht hier de opleiding volgen. Best een eindje van huis want ik kom van oorsprong uit de Achterhoek.
Tijdens de opleiding ben ik in verschillende regio’s geweest en heb ik kennis mogen maken met veel aanstaande ouders. In mijn werkzaamheden vind ik persoonlijke begeleiding en cliënt gerichte zorg erg belangrijk. Dit om jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd als een zo goed mogelijke ervaring te kunnen beleven!

Met veel plezier werk ik bij Vita Nova en ik kijk er naar uit om jullie als (aanstaande) ouders te mogen ontmoeten!