Formulier voor beeld en vertrouwelijkheid

Als verloskundigen werken wij samen op basis van vertrouwen en beschermen wij jullie privacy door middel van ons beroepsgeheim. Tijdens de Centering delen jullie vertrouwelijke informatie en dat maakt dat jullie ook verantwoordelijk zijn voor elkaars privacy.

Om die reden vragen wij jullie een vertrouwelijkheidsformulier te ondertekenen. Dit geldt voor jou en voor je partner.

Vanwege de privacy en het Centering Pregnancy model is het belangrijk om vooraf te bepalen wat er wel en niet gedeeld mag worden op social-media. Zowel voor ons, als ook voor alle andere deelnemers. We vragen jullie daarom voorafgaand aan de start van de Centering bijeenkomsten een formulier te ondertekenen.

Vul de dag en tijd van je groep in.
Vanuit ons werk als verloskundige werken wij samen vanuit een basis van vertrouwen en zijn wij gebonden door ons beroepsgeheim om jullie privacy te beschermen. In de CP-bijeenkomsten wordt ook privacygevoelige informatie gedeeld, dat maakt dat jullie ook verantwoordelijk zijn om elkaars vertrouwelijkheid en privacy te respecteren en te beschermen. Om die reden wordt jullie gevraagd een vertrouwelijkheidsformulier (zie bijlage) te ondertekenen, dit geldt zowel voor jou en voor je partner.
Onderteken met muis of touchpad
Onderteken met muis of touchpad
Vanwege de privacy en het “Centering Pregnancy model” is het belangrijk vooraf te bepalen wat er wel en wat er niet gedeeld kan worden op social-media. Zowel voor ons, als voor alle andere deelnemers. Denk hierbij aan teksten of bepaald beeldmateriaal wat in overleg gedeeld zou kunnen worden. Zodoende vragen we jullie tijdens de eerste bijeenkomst het formulier (zie bijlage) te ondertekenen. Weet dat je hierin altijd een keuze hebt en alles in overleg gaat.
Onderteken met muis of touchpad