Isis Willigendael

Half maart 2021 zal ik Vita Nova verloskunde komen versterken en ik wil me daarom graag voorstellen! Ik ben Isis, 25 jaar en ik woon in de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch. Ik kom oorspronkelijk uit Tilburg, waarna ik naar het mooie Maastricht ben verhuisd voor mijn studie Biomedische Wetenschappen.
Na twee jaar miste ik toch echt het contact met mensen en ben ik overgestapt naar verloskunde. In mijn tweede jaar van mijn studie ben ik verhuisd naar Den Bosch, om samen met teamgenoten ook weer hier in de buurt te kunnen hockeyen. Een jaar geleden heb ik nog even de verhuizing naar de andere kant van de binnenstad gemaakt om met mijn vriend samen te wonen, wat super goed bevalt!
Naast werk, hockey ik nog wanneer ik kan bij MEP Dames 1 (Boxtel) en spendeer ik graag tijd met vriendinnen op het terras of andere gezellige dingen. Zo af en toe komt er nog een taart uit de oven die ik lekker mee kan nemen naar Tilburg of Dongen waar onze families wonen. Een goed gevuld leven kun je wel zeggen, maar ik zou niet anders willen!

In juni 2020 ben ik na 4 jaar afgestudeerd als verloskundige en heb ik al een hoop leuke ervaring op mogen doen. In de zomer ben ik nog even blijven hangen bij een praktijk in Den Helder waar ik mijn eindstage heb gelopen en daarna gelijk de overstap gemaakt naar een praktijk in Amsterdam. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad, maar toen Vita Nova op mijn pad kwam ging mijn hart toch wel écht sneller kloppen. Na een half jaar dus veel reizen en slapen tijdens de diensten in Amsterdam, wordt het nu tijd om als echte Brabantse hier de leukste baan van de wereld te mogen beoefenen. Ik heb er daarom enorm veel zin in en zie ernaar uit jullie te mogen ontmoeten

Isis Willigendael

Half maart 2021 zal ik Vita Nova verloskunde komen versterken en ik wil me daarom graag voorstellen! Ik ben Isis, 25 jaar en ik woon in de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch. Ik kom oorspronkelijk uit Tilburg, waarna ik naar het mooie Maastricht ben verhuisd voor mijn studie Biomedische Wetenschappen.
Na twee jaar miste ik toch echt het contact met mensen en ben ik overgestapt naar verloskunde. In mijn tweede jaar van mijn studie ben ik verhuisd naar Den Bosch, om samen met teamgenoten ook weer hier in de buurt te kunnen hockeyen. Een jaar geleden heb ik nog even de verhuizing naar de andere kant van de binnenstad gemaakt om met mijn vriend samen te wonen, wat super goed bevalt!
Naast werk, hockey ik nog wanneer ik kan bij MEP Dames 1 (Boxtel) en spendeer ik graag tijd met vriendinnen op het terras of andere gezellige dingen. Zo af en toe komt er nog een taart uit de oven die ik lekker mee kan nemen naar Tilburg of Dongen waar onze families wonen. Een goed gevuld leven kun je wel zeggen, maar ik zou niet anders willen!

In juni 2020 ben ik na 4 jaar afgestudeerd als verloskundige en heb ik al een hoop leuke ervaring op mogen doen. In de zomer ben ik nog even blijven hangen bij een praktijk in Den Helder waar ik mijn eindstage heb gelopen en daarna gelijk de overstap gemaakt naar een praktijk in Amsterdam. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad, maar toen Vita Nova op mijn pad kwam ging mijn hart toch wel écht sneller kloppen. Na een half jaar dus veel reizen en slapen tijdens de diensten in Amsterdam, wordt het nu tijd om als echte Brabantse hier de leukste baan van de wereld te mogen beoefenen. Ik heb er daarom enorm veel zin in en zie ernaar uit jullie te mogen ontmoeten